Personal Training
Bewegen

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat het kunnen blijven bewegen de belangrijkste factor voor geluk op latere leeftijd is. Soms zijn er jaren in je leven dat 'bewegen' geen prioriteit heeft en je focus ergens anders ligt. Wil je daar verandering in aanbrengen en het een vaste plek in je agenda maken? Personal Training kan je hierbij helpen.

Mensen goed laten bewegen en je coachen om dit in je leven in te bedden is een vak apart. Wij begeleiden je in minimaal drie maanden naar een door jou gewenste en vol te houden leefstijl. 

Behoor jij misschien tot de mensen die een voornamelijk zittend bestaan leiden? Heb jij een baan waar je veel voor op een stoel zit en reisafstanden waardoor je de auto moet gebruiken? Deze factoren dragen er toe bij dat je lichaam 'verleert' om natuurlijk te bewegen. Na verloop van tijd steken er wat vage klachten de kop op. Je krijgt wat vaker last van je rug of van je schouders. Je merkt dat je niet zo makkelijk meer met je kinderen kunt spelen. Het dragen van die loodzware boodschappentas gaat net even wat lastiger dan vroeger.

Wij kijken hoe je lichaam ervoor staat. Een uitgebreide beweeganalyse brengt in kaart welke spieren er nog goed meedoen en welke niet. We stellen een grondig plan op aan de hand van jou wensen en onze bevindingen. Daarmee gaan we samen aan de slag. Niet gemotiveerd maar SUPER gemotiveerd..

Copyright 2014 HansWaterham KvK-nummer 62180894