Vitaliteitscoaching
Leven

Naar ons idee gaat het in het leven niet om 'wat' je bent maar om 'wie' je bent. Welke wensen en dromen heb je, hoe wil je je leven leiden en welke doelen stel je jezelf? 

Voor de één is dat een beklimming van een hoge berg, voor de ander het lopen van een marathon en voor jou geldt weer iets heel anders. Door met elkaar in gesprek te gaan over deze onderliggende drijfveren en overtuigingen halen we naar boven wat jou echt motiveert, wat je nastreeft en hoe belangrijk deze dingen zijn. Daar stellen we onze begeleiding op af en grijpen we naar terug als je de drive even denkt kwijt te zijn. 

Het combineren van sport, werk, een eigen bedrijf, het gezin en jezelf is niet altijd even simpel. Hoe hou je de balans tussen werk, privé en jezelf? Wij zien de geest en het lichaam als een onlosmakelijk geheel. Het lichaam ondersteund de geest en andersom. Daarom trainen we niet alleen je lichaam maar kijken we ook naar je gewoontes. Hoe laveer je door het leven? Welke keuzes maak je en waarom? 

Wij geloven dat juist je valkuilen je veel over jezelf vertellen en daarom bespreken we deze ook uitvoerig met je. Leer herkennen wat je onderuit haalt, waar je afdwaalt en vooral hoe je de weg weer terug vindt. Wij lopen gewoon een tijdje met je mee! 

 

Copyright 2014 HansWaterham KvK-nummer 62180894